Polițistul Marian Godină îi face de râs pe Facebook pe colegii lui de la Poliția Locală Brașov

O “Invitație” adresată de către un agent al Poliției Locale Brașov unui conducător auto care a parcat neregulamentar face furori pe pagina de Facebook a polițistului Marian Godină, acolo unde acesta a postat o fotografie a documentului. Invitația este datată 29.03.2019 și demonstrează gradul precar de cultură a polițistului local care a întocmit-o cu propria mână.

Astfel, autoturismul parcat ilegal este marca “Wolzvagin” iar argumentul forte al agentului este acela că EGZISTĂ planșe foto”. Polițistul local face parte din Biroul nr 2 Ordine Publică al Poliției Locale Brașov, dar în documentul prezentat de Marian Godină, numele agentului este acoperit precum, dealtfel, și numărul de înmatriculare al mașinii care a parcat greșit.

Postarea lui Godină nu a rămas fără efecte, pentru că urmăritorii polițistului nu s-au abținut de la comentarii: “Fost coleg de liceu cu Veorica”, “Dacă te uiți cu atenție ce oameni guvernează țara, asta este o chestie normală”, “Asta e poliția locală, toți analfabeții au fost angajați de primari, pupincuriști”, “Așa se întâmplă când, de la coada vacii, ajungi polițist local în loc să rămâi gardian public”, “Profilul lui Garcea de acum câțiva ani se potrivește polițistului local de acum sunt doar câteva din sutele de opinii trimise despre documentul fotografiat.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!