Pus pe liber din PE, Cătălin Ivan s-a întors în țară să se ia la trântă cu video chat-ul

Fostul membru PSD și europarlamentar, Cătălin Ivan, a luat cu asalt industria video chat-ului.

Printr-o postare pe pagina sa de socializare, liderul PRODEMO, consideră că „România poate excela în foarte multe alte domenii, nu la video chat”, afirmând că se va „documenta mai bine asupra acestui subiect”.

Iașul este plin cu aceste mașini de lux parcate strategic în locurile frecventate de tineri. Unii ar putea spune că este o reclamă ca oricare alta. O afacere legală care se promovează în limitele legii. Așa o fi, însă problema mea este legată de toată această industrie a video chat-ului care distruge destine vânzând tinerelor iluzia unei îmbogățiri rapide, păcălind în același timp statul că nu este vorba de pornografie. 

Avem tinere frumoase și inteligente care ar putea să facă mai mult cu viața lor. Responsabilitatea este comună. Succesul acestei industrii arată măsura dramei prin care trec tinerii noștri și lipsa unei perspective reale de împlinire profesională. 
Am pus totuși această poză pentru că cineva, probabil din greșeală, a lovit acest bolid extrem de scump care vinde vise otrăvite. O fi tată de fată. 
Cine nu și-ar dori să câștige 6500 lei pe zi?!
Chiar și 400 ar fi buni. Cu ce preț însă? Fetele care se angajează la o astfel de firmă sunt suficient de bine informate? Drepturile lor sunt respectate? Mă preocupă de mult timp acest subiect, dar nu am avut timp să mă ocup până acum. Promit să mă documentez foarte bine și să revin. Cred că România poate excela în foarte multe alte domenii, nu la video chat. Ține de demnitatea noastră ca popor să oferim tinerilor noștri alte perspective în viață”.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!