Unde va fi gazduit “Startup Europe Summit 2019”

Startup Europe Summit, un eveniment organizat de Comisia Europeană, va fi găzduit în 2019 de un oraș din țara noastră.

Clujul va organiza ediția din 2019 a Startup Europe Summit, eveniment care are ca focus ecosistemul europene de tehnologie, de startup-uri, finanțări și leadership, precum și modalitățile în care mediul de business din Europa Centrală și de Est poate fi îmbunătățit.

”Cunoscut ca unul dintre hub-urile de tehnologie din România în continuă dezvoltare, Cluj-Napoca va găzdui cea de-a patra ediție a Startup Europe Summit 2019”, se scrie în anunțul oficial.

Ediția din acest an a Startup Europe Summit a fost organizată la Sofia, pe 15 noiembrie, și a reunit 700 de politicieni, antreprenori, cercetători, profesori și investitori din Europa care au discutat de avantajele, provocările dar și despre soluțiile care se pot găsi pentru problemele startup-urilor și antreprenorilor din regiune.

Printre invitații evenimentului din acest an s-au numărat Mariya Gabriel, Comisar European, responsabil pentru economie și societate digitală, Boyko Borissov, Prim-ministrul Bulgariei, Ana Brnabic, Prim-ministrul Serbiei, Anja Monrad, Senior Vice President & General Manager CEE în cadrul Dell EMC, Nicolas Brien, Executive Director, France Digitale. Puteți vedea aici lista invitaților speciali ai Startup Europe Summit 2018.

Totodată, dacă doriți să participați la Startup Europe Summit 2019 de la Cluj, vă puteți înscrie accesând acest link. Înscrierile sunt deschise până pe data de 15 martie 2019.

Sursa: start-up.ro
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!