Victor Ponta: „Va fi nevoie să moară oameni ca să rămână Guvernul acesta incompetent”

Liderul Pro România, Victor Ponta, îl acuză pe premierul Ludovic Orban că, între sănătatea oamenilor şi voturi, a ales voturile.

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Ponta acuză prim-ministrul că organizează alegerile locale în condiţiile în care sistemul de sănătate se apropie de colaps, deschiderea şcolilor este incertă, iar firmele se apropie de faliment.

Va fi nevoie sa moara oameni ca sa ramana Guvernul acesta incompetent” 😡😡😡!

Sistemul de Sanatate se apropie de colaps / Scoala nu stim daca se deschide sau nu / firmele romanesti se apropie de faliment – dar Orban face Alegeri !

PRO Romania a solicitat un protocol clar , detaliat si eficient pentru organizarea campaniei electorale si a zilei votului in conditii de maxim siguranta – Guvernul Orban NU a facut nimic !

PRO Romania a solicitat organizare Alegerilor Locale si Parlamentare intr-un termen cat mai apropiat intre acestea – pentru a reduce riscul de infectare si cheltuielile uriase ( 200 milioane euro doar pentru Locale) – Guvernul Orban NU a raspuns!

Intre sanatatea oamenilor si voturi – Orban a ales voturile/ sa fim siguri ca ii vom arata la vot ce mult a gresit !!!”, se arată în postarea liderului Pro România.

Reacția lui Victor Ponta vine ca urmare a declarației premierului conform căreia, potrivit statisticilor din ultimele două săptămâni, pot fi organizate alegerile locale.

Dacă ne uităm la evoluţia în ultimele două săptămâni, putem constata că am reuşit să oprim creşterea. Este un lucru destul de important. Dacă creşterea numărului de cazuri este extrem de mică iar dacă luăm pe săptămâni, vom vedea că există o limitare clară a răspândirii virusului. Sigur că orice măsură ia Guvernul, oricâte amenzi dăm, oricâte decizii legate de organizarea diferitelor tipuri de activităţi luăm, avem nevoie de colaborarea oamenilor. Cu cât mai mulţi români respectă regulile, cu atât riscul de răspândire a virusului este mai mic. Din punctul meu de vedere, la nivelul actual de cazuri zilnice, care s-a înregistrat în ultimele 2 săptămâni, se pot organiza alegerile”, a precizat Orban.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!