Air France-KLM introduce noi zboruri de la sfârșitul acestei luni

Grupul Air France – KLM anunță o creștere cu 2% a serviciilor aeriene pentru sezonul de vară 2019 (31 martie – 27 octombrie 2019) față de aceeași perioadă a anului precedent, creștere determinată de introducerea unor noi segmente pe zborurile lung-curier (1.3%), pe zborurile mediu și scurt-curier (1.2%) și cele low cost operate de Transavia (9.3%).
Conform forbes.ro, pentru România, grupul franco-olandez anunță frecvențe în creștere pentru rutele operate de pe Aeroportul Henri Coandă București, cu 3 zboruri spre Paris și 3 zboruri spre Amsterdam. Astfel, în programul de vară, începând cu 31 martie 2019, compania va opera pe lângă cele două zboruri din programul de iarnă și o frecvență de seară, cu decolare la ora 19:30 pentru Air France și cu decolare la ora 18:05 pentru KLM Royal Dutch Airlines.
Pe rețeaua zborurilor lung-curier, Air France-KLM va introduce 2 rute noi către Dallas (SUA) și Quito (Ecuador) operate de Air France și 2 rute noi către Boston și Las Vegas (SUA) operate de KLM. Serviciile aeriene către Toronto vor fi de asemenea suplimentate cu 3 curse. Noi frecvente vor fi introduse și către Brazilia-Fortaleza, cu 3 curse suplimentare din Paris și 4 curse suplimentare din Amsterdam.

Grupul își va extinde cu 12% capacitatea săptămânală către Japonia, cu 2 curse către Tokyo-Haneda din Paris și 3 curse către Tokyo-Narita din Amsterdam.

Pe lista destinațiilor cu zboruri suplimentate se mai află Columbia, Costa Rica, Surinam, Caraibe, Peru, Panama, China, Kenya și Coasta de Fildeș.

Pe rețeaua zborurilor mediu și scurt-curier grupul se va extinde cu 26 de destinații noi.

Pe parcursul sezonului de vară 2019, Air France-KLM va oferi 7 segmente noi, către Belgrad (Serbia), Tbilissi (Georgia) și Lorient (Franța) începând cu 31 martie, zboruri operate de Air France și către Wroclaw (Polonia) începând cu 6 mai și Napoli (Italia), începând cu 21 aprilie, zboruri operate de KLM.

Sursa foto: holland.com

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!