Black Friday 2018 la Telekom – ce telefoane pot fi luate în rate

Telekom Romania anunţă derularea campaniei de Black Friday în perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de până la 75% la peste 100 de modele de telefoane, împreună cu abonamentele cu minute naționale nelimitate și internet 4G nelimitat pe bune de la 5 euro/lună.


Astfel, clienții care optează pentru achiziționarea unui telefon disponibil în oferta de Black Friday, online, pe site-ul companiei, vor beneficia de reduceri de până la 75%, împreună cu abonamentul de 5 euro/lună (TVA inclus), fără perioadă minimă contractuală şi fără taxe de reziliere, incluzând Internet 4G nelimitat.

De exemplu, iubitorii modelelor Nokia vor putea cumpăra noul telefon Nokia 5.1 Plus, disponibil exclusiv la Telekom, cu display HD+ de 5.8 inci și baterie eficientă datorită sistemului de operare Android One, la prețul de 599 lei.

În magazinele Telekom și la parteneri, telefoanele din oferta de Black Friday pot fi achiziționate în rate fixe, pe 24 de luni, fără dobândă și avans zero, împreună cu abonamentul nelimitat de 5 euro pentru clienții care au servicii fixe de la Telekom, respectiv de 7 euro pentru clienții de servicii mobile.

Black Friday 2018 la Telekom – telefoane la reducere

Dintre smartphone-urile 4G care pot fi achiziționate în rate, amintim modelul Nokia 1 (rată 1 euro/lună, TVA inclus), iPhone 6S (rată 10 euro/lună, TVA inclus) sau Samsung Galaxy S8 Plus (rată 20 euro/lună, TVA inclus).

Printre ofertele recomandate este Huawei P20 Lite, disponibil în rate la 8 euro/lună (TVA inclus) – un smartphone cu full view display, camera duală și cu senzor de amprentă.

Oferta Black Friday de la Telekom cuprinde telefoane de de la producători precum Samsung, Apple, Nokia, Huawei, Motorala, LG, Sony, HTC, Allview.

Sursa: Start-Up.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!