Gabriela Firea: „Guvernul este vinovat pentru situația de la Primăria Capitalei”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, înaintea ședinței Biroului Permanent Național PSD, că premierul Viorica Dăncilă le-a spus vineri în ședința Comitetului Executiv, că nu a fost lăsată să se implice în realizarea legii bugetului de stat, susținând că „altcineva a făcut bugetul, politic”.

Edilul a dat vina pe Guvernul Viorica Dăncilă, condus de facto de Liviu Dragnea, pentru riscul de faliment iminent în care se află acum Primăria Capitalei și cele de sector.

Guvernul României, cel care a fost condus de facto de către fostul președinte al partidului, este vinovat. Nu doar pentru situația de la Primăria Capitalei, ci și pentru situația de la sectoare, pentru că lor le-au dat mulți bani, dar doar pe hârtie, nu au mai ajuns acei bani. Eu le-am spus și colegilor mei, dacă erau solidari cu mine, probabil și nu mă lăsau singură anul trecut în fața fostului președinte al PSD, să ne calce în picioare, probabil că situația se îmbunătățea. La fel și în țară, am înțeles că va fi o întâlnire a Asociației Municipiilor din România cu doamna premier și cu domnul ministru de Finanțe pentru a elucida situația, pentru că în buget lucrurle arată roz, dar, în fapt, lucrurile sunt dezastruoase și repet, nu doar pentru noi, să nu se mai agite adversarii noștri pentru că ne vom repoziționa și vom ieși cu siguranță din această situație dificilă”, a declarat Gabriela Firea, luni dimineață.

Sursa foto: Mediafax/ Alexandra Pandrea

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!