LIDL inaugurează un nou magazin în România

      No Comments on LIDL inaugurează un nou magazin în România

Lidl va deschide un nou magazin în Huși, județul Vaslui, pe data de 28 februarie. Noua unitate este situată pe Calea Basarabiei, Nr. 103. Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea aproximativ 26 de noi locuri de muncă.

Procesul de executie al noului magazin se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, conform retail.ro.

În continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. Concret, în unitate sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalatiile de ventilație.

Noua unitate din Huși are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m² și dispune de aproximativ 160 de locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 21:00, iar duminică între 8:00 și 19:00. 

Deschiderea magazinului din Huși, județul Vaslui, îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!