Ludovic Orban: Analizăm posibilitatea redeschiderii restaurantelor

Premierul Ludovic Orban a anunțat că a solicitat o analiză privind redeschiderea activității în spațiile închise, printre care și restaurantele și, în funcție de această analiză, va fi luată o decizie.

Am solicitat grupului de suport tehnico stiințific să analizeze posibilitatea reluării activității în spații închise, în restaurante. Aștept evaluarea și în funcție de asta vom lua o decizie”, a declarat Ludovic Orban, duminică, într-o declarație de presă.

Prim-ministrul a mai anunțat că va avea în această săptămână o nouă întâlnire cu reprezentanții din industria HoReCa. Ludovic Orban a precizat că nu a fost stabilit încă un calendar, dar odată cu scăderea temperaturilor este nevoie de o decizie.

Aștept un punct de vedere și în funcție de asta vom stabili un calendar. În cursul acestei săptămâni va trebui să luăm o decizie. Se va termina sezonul estival și odată cu scădere temperaturii va trebui luate măsurile pentru a permite ușor, ușor în condiții de siguranță să fie luate aceste decizii”, a mai spus premierul.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!