SURSE: Gabriela Firea rămâne prima opțiune a Partidului Pro România pentru alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului

Deși Primarul General al Capitalei nega, ieri, că va candida la alegerile prezidențiale din partea partidului Pro România, surse din cadrul acestei formațiuni politice ne-au confirmat astăzi că Firea rămâne prima opțiune la scrutinul pentru Cotroceni. Gabriela Firea ar fi, “practic, cu un picior in Pro România, singurul motiv pentru care ea mai are o apartenență la PSD fiind acela că este primar al Bucureștiului ales din partea acestui partid“.
Aceleași surse susțin că discuțiile dintre Firea și conducerea Pro România sunt foarte avansate, primarul general fiind deja considerat unul dintre liderii partidului. “La sugestia conducerii Pro România, Gabriela Firea a dat asigurări că nu se va mai implica în conflicte verbale și dispute pe linie de partid sau primărie, ci dimpotrivă, va promova inițiative constructive și fapte pozitive, în sprijinul românilor“, susțin persoane din cadrul Pro România.
În acest context, dar nu neapărat în pre-campanie electorală sau promovare de partid, Gabriela Firea a anunțat demararea proiectului “Primul centru de protonoterapie din România“, pentru tratarea bolnavilor de cancer. Proiectul va fi realizat în colaborare cu instituții din Japonia, iar documentele pentru realizarea studiului de fezabilitate au fost deja semnate. Proiectul este o premieră pentru sud-estul Europei.
Protonoterapia poate trata orice formă de cancer, dar este indicată în special în cazurile de cancer la copii şi în situaţiile în care este vorba despre organe vitale, care ar putea fi afectate de chimioterapie sau radioterapie.
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!