Victor Ponta: „Oamenii nu mai înțeleg nimic din ce au voie și ce nu au voie sa facă!”

Președintele Pro România, Victor Ponta, acuză Guvernul de „lipsă de viziune și de competență” în gestionarea crizei cauzate de noul coronavirus.

Europarlamentarul susține că prin declarațiile și acțiunile contradictorii ale miniștrilor, oamenii nu vor mai înțelege ce au voie și ce nu au voie să facă.

O lunga serie de decizii guvernamentale haotice – lipsa de viziune si de competenta guvernamentala ! Oamenii nu mai inteleg nimic din ce au voie si ce nu au voie sa faca!

1. Presedintele Iohannis spune la pranz ca cei care vor relaxarea masurilor sunt “inconstienti” – seara Ministrul Vela anunta “relaxari”

2. Guvernul ne spune ca trebuie sa stam in casa – si Guvernul organizeaza deplasarea pe timpul noptii a mii de romani din toata tara catre aeroportul de la Cluj in “Operatiunea Sparanghelul”

3. Premierul Orban spune ca trimite bugetarii in somaj tehnic / Ministrul de Finante spune ca nu e adevarat

4. Orban spune ca nu sunt bune testele rapide – Ministrul Tataru isi face chiar lui insusi test rapid

5. Ministrul Finantelor Citu iese miercuri sa prezinte Ordonanta privind ratele la banci – Acelasi Ministru iese vineri si anunta ca trebuie sa modifice Ordonanta ca nu este buna

Mai pot sa va dau 100 de exemple similare !

Despre Acordul semnat cu BOR : si Liviu Dragnea a implicat PSD in Campania pentru Referendumul privind Familia traditionala ( crezand ca ia voturi) si mai rau a facut / acum Orban si Vela spera ca PNL o sa ia voturi de la credinciosii care sarbatoresc Pastele Ortodox – mai rau strica / cred ca vor avea acelasi rezultat ca si Dragnea!”, se arată în postarea liderului Pro România.

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!